Ezek mennek velem...

Ezek a dolgok történnek itten velem Magyarország legszebb városában, ahová mégcsak autópálya sem vezet.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • ironpepe: Köszi szépen :)) Aranyos vagy, hogy írtál :) Talán valóban rászolgáltam(tunk) erre a boldogságra :... (2008.04.29. 17:14) És itt a vége..
  • hexe88: :):):) nagyon bájosak vagytok! a lehető legőszintébben grat nektek!nagyon örülök,hogy végre boldog... (2008.04.28. 21:12) És itt a vége..
  • _ironpepe: Köszönöm szépen a leckét, nem mintha eddig nem lettem volna tisztában vele. Amúgy pedig nem hinném... (2008.03.31. 18:16) Egy gondolat életünkről
  • Utolsó 20

HTML

Hamár a lustaság nem fáj, van más mi fájjon

2008.02.22. 13:11 | _ironpepe | 2 komment

Ismét itten, a többnapos kimaradás oka a címben említett nem túl előnyös emberi tulajdonság illetőleg az érdembeli történések hiánya.
Ugyebár a keddi macskajajnak köszönhetően aznap nem voltam suliban, szerdán nem van órám, csütörtökön elaludtam, pénteken meg akk már minek bemenni, szal itt tartok. Jövő héttől picit többet szeretnék járni. De még így is van annyi dolog, hogy alig látok ki belőlük, nemhogy még suli is.. Úgy néz ki, hogy egy haverom által bejött egy honlap szerkesztős meló, szóval még a sulis rendezvény szervezése mellett kéne ezt is csinálni, meg iskolába is járni meg még azért kikapcs is, szal sok és fárasztó. Ma példának okáért az a nagy mértékben megterhelő feladatunk van, hogy bejárunk 6 kocsmát, előzetes felmérés címén. Valakinek ezt az iszonyatosan nehéz munkát is meg kell csinálni, de erős vagyok, kibírom, nem nyafogok! Utána jöhet 3 birkabelezős zenekar meghallgatása, szóval egész jónak ígérkezik ez a nap. Majd' elfeledtem: megvan az egyik előző postomban leírt étel mellé a második kedvencem: pipimell felkockázva bepácolva, olaj nélkül kisütve. MMmmmmm, valami isteni volt (mondjuk az ára nem..)
Közben örömmel jelentem, hogy a honlap project kiegészítése működik (most kivételesen az értelmező volt a hülye, nem én, mert az, hogy egy darab print (); elszexuáljon egy egész rendszert, az sztem nem az én hibám (tekintettel arra hogy SEHOL sem írják, hogy gondot okozhat..), hanem az elbaszottul rosszul megírt függvényeké..) és közben elkészült egy fotóalbum beta változat is. Szal legalább ez a része megyeget.
Más téma. Kis bevezetés szükséges ehhez: az almúlt időben pár barátommal, önnön hibámból és tényleg csak én tehetek róla, megromlott a kapcsolatunk. Namármost közülük ketten indulnak a sulis választásokon. Viszont közben a fülembe jutott némi nem publikus háttér-információ, amiknek a tudatában, ha rájuk szavazok kb pofán vágom a megmaradt józan eszemet. Jópár napig rágódtam, hogy most mégis mi a franc. Ha ellenük voksolok, gátat szabok annak, hogy kibékülhessünk, ha rájuk akkor struccpolitikát folytatok, ha nem megyek el szavazni, akkor hagyom az események jelenlegi egyáltalán nemjó folyását sértetlenül továbbhaladni. Szóval ezek tudatában döntöttem: ellenük. Teljes mértékig tudatában annak, hogy rühellni fognak amíg világ a világ, bár van egy dolog amit senki sem vesz figyelembe, pedig kéne: politikát és személyes dolgokat SOHA nem szabad összekapcsolni (többek között én sem kevertem össze a kettőt amikor döntöttem), mert ez lesz belőle, de ha valaki útálni akar anélkül, hogy próbálna megérteni, hát tessék. Ezzel nem én alacsonyodom le, hanem ő. Életem egyik legnehezebb döntése volt és helyesen döntöttem. Szóval ez volt a bevezető rész, kicsit hosszúra sikeredett na mindegy. Namármost, beszéltem egyikőjükkel, a fent említettek közül, aki nem indul a választáson (tudni kell, hogy az illető volt a legfontosabb valaki az életemben, mint egy barát, senki és semmi nem állt előtte és ez nem volt kérdés. szóval kimondhatatlanul fontos volt), és még ő is elítél a döntésem miatt, mert azt hiszi, hogy személyes dolgok is közrejátszottak és hogy "gyerekes indíttatásból" cselekszem, csak a kicsinyes 'bosszú' vezérel.. Na ez az ami igazán a szívemet darabokra szaggatja, újra összerakja, majd ismét ízekre tépi...

A bejegyzés trackback címe:

https://ironpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr46349766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M. · http://pocsekelelmiszer.blog.hu 2008.02.22. 13:30:53

Fel a fejjel Pepe, szerintem helyesen döntöttél. Jól mondtad, a politika ne álljon a személyes kapcsolatok közé. Aki viszont ezen okból elítél, és nem is próbálja belátni az álláspontod, nem érdemel kommentárt. Majd későbbi felvilágosulás folytán bevillan a "bassza meg de hülye voltam" az agyba, akkor majd belátják, hogy tévedtek, és talán többször nem ítélnek majd így.

_ironpepe 2008.02.22. 13:35:43

Csak addig kell elviselni (ha egyáltalán eljutnak addig h felfogják a dolgokat), hogy alaptalanul patkányoznak, és ez egy magamfajta becsületes embernek kibaszottul szar (na ha megtalálják ezt az oldalt erre lesznek csúnya reagok, de másnem lehet moderálni is)
süti beállítások módosítása