Ezek mennek velem...

Ezek a dolgok történnek itten velem Magyarország legszebb városában, ahová mégcsak autópálya sem vezet.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • ironpepe: Köszi szépen :)) Aranyos vagy, hogy írtál :) Talán valóban rászolgáltam(tunk) erre a boldogságra :... (2008.04.29. 17:14) És itt a vége..
  • hexe88: :):):) nagyon bájosak vagytok! a lehető legőszintébben grat nektek!nagyon örülök,hogy végre boldog... (2008.04.28. 21:12) És itt a vége..
  • _ironpepe: Köszönöm szépen a leckét, nem mintha eddig nem lettem volna tisztában vele. Amúgy pedig nem hinném... (2008.03.31. 18:16) Egy gondolat életünkről
  • Utolsó 20

HTML

... és az állatok szeretnek kiugrálni rajta.

2008.02.18. 00:00 | _ironpepe | 2 komment

Eltelt még egy nap, szal megint itt az ideje a szerény létszámú olvasóközönségem számára elkészíteni a napi olvasnivalót (meg persze magamnak is, önző vok mi? muhaha)

A mai napom a pihegésről szólt, tulajdonképp semmit nem csináltam. (najó ez nemigaz: majdnem 15 percet php-ztem, aztán inkább úgy döntöttem hogy ma pihi)  Valójában felkeltem délután 2 körül, megreggeliztem (kv + cigi), majd felfele jövet megláttam, hogy M épp cs-zik online (ez ritka alkalmak egyike..), szóval megragadtam az alkalmat és csatlakoztam hozzá, így ketten írtottuk a legkülönbözőbb országból való aljanépet (a bejegyzés legvégén írok erről kicsit bővebben, akit érdekel olvassa el ). Hamar elment a kedvünk, szóvall böngésződtem egy kicsit, meg kajáltam (fasírozott+krumplipüré+uborka, a világ legjobb étele). Itt jegyezném meg, hogy akkut South Park függő vagyok, minden nap ebéd közben megnézek egy részt... Ezekután rátaláltunk egy a lan-ban rejlő igazán jó lehetőségre: játszhatnánk valami pc game-t, nevén nevezve a Serious Sam-et. (mellékesen ismertetném a játék céljait: menj-és-ölj-meg-minden-csúnya-szörnyet-aki-szembe-jön. és jönnek szembe. nem is ketten. a történet is mesteri: megérkezel-egy-űrhajóval-és-kiírtod-a-szörnyeket. összefoglalva: idegességlevezetőnek tökéletes, a játékmenet nagggyon élvezetes, a grafika szépnek mondható még ma is. csak ajánlani tudom minden elmebetegnek) Szóval ezzel töltöttük a délután javarészét, majd tekintettel a sulira (h korán kell kelni), meg arra h M-nek azért van itt barátnője is, akit nem kéne elhanyagolni, felhagytunk mára a játékkal, holnap folyt köv., alig várom :)
A szervezős levelezés kezd lecsillapodni szerencsére, bár iszonyatosan elegem van a veszekedésből, sok volt már.. (az emberi ostobaság ami jelen van ott is kikészít, nem tehetek róla..)

Asszem mára ennyi, alább olvashatjátok a beígért kis agytúráztatást, aki nem olvassa tovább, annak

Pápá, holnap írok.

[csak kockáknak:)]
Eszmefuttatás

A Counter-Strike témánál ígértem be ezt a szösszenetet, szóval arról írok. Vagyis inkább az online játszható játokról, és az azt játszó idiótákról emberekről.
Szóval az ilyen neten játszható játékokat (Counter-Strike, Quake sorozat, Unreal Tournament sorozat, hogy csak párat mondjak) általában a tizenéves korosztály játsza. Méghozzá a játékosok nagy része, személyes becslés alapján, 12-16 éves közé tehető, akad köztük már 9 (!!!!) éves is, de van olyan is, aki 40. Szóval 9 évestől a csillagos ég a határ. Ez alapból problémát jelent, mármint egy 10-11 éves gyereknek nem a net előtt kéne kockulnia éjjel nappal, de még a 15-16 évesnek sem, sőt senkinek sem. De ott ülnek. És kockulnak. Jó, legyen, ő dolguk, nem is zavarna az egész dolog addig, amíg egy 12 éves gyerek szájából nem jönne 2 sor káromkodás, ha épp agyonlövi egy jobb játékos. És engedtessék meg, de iszonyatosan felbassza az agyamat piszkálja a csőrömet, hogy egy 12 éves gyerek hogy engedheti meg magának, hogy úgy beszéljen velem, vagy akármelyik játékostársával, mintha épp a seggéből rángatta volna elő. Undorító és kiábrándító az a modor, amit ezek az emberek (?) a Zinterneten magukra vesznek. Nem helyes ez így, de nem igazán tudom, hogy mit lehetne tenni ezellen.
Másik dolog, ezt a problemát csak gamerek fogják majd teljes mértékben fel. Szóval. Vannak ezek a kisemberek, akiknek nagy és semmiképpen sem tiszta a szájuk. Zavaró dolog, de el lehet viselni, elvégre is játszani akarok, ignorálom őket egy idő után. Viszont van egy náluk kis rosszabb réteg: a cheaterek (gyk csalók), akik mindenféle egyéb eszközöket bevetnek annak érdekében, hogy több fragjük (ölésük) legyen a map (pálya) végére. Ilyenek a WH-sok (wallhack-átlát a falon), aimosok (meglátja az ellent akkor egy szkript automatán becélozza), burst-fire-t használók (felgyorsítja a fegyver sebességét) ésatöbbi ésatöbbi. Ezek már nemcsak piszkálják a csőrömet, hanem egyszerűen kikészítenek. Agyilag képtelen vagyok felfogni, hogy mi jó van abban, hogy ha valaki úgy nyer, hogy nem tisztán játszik. A legjobb amikor az előző kategória és a cheater keveredik.. na ilyenkor szoktam nyomni egy esc-et és bepötyögni h quit. Mellékesen ma is ez történt, ezért hagytuk abba a játékoat..
Szóval én a játék és szórakozás kedvéért szoktam felmenni játszani néha akár órákat is, nem azért hogy valakit beanyázzak, vagy kipróbáljam a legújabb hackemet. Csak jól akarom magam érezni, miért kell még ezt a kis jót is elrontani néhány ostoba retardált senkiházinak embertársamnak? Nem tudom megérteni...

A bejegyzés trackback címe:

https://ironpepe.blog.hu/api/trackback/id/tr20343584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hexe88 2008.02.18. 16:10:44

hogy te milyen drága vagy,hogy rám is gondolsz!!!! (L)
süti beállítások módosítása